Opinie o Nas
 




 

Substral Ekstrakt z pokrzywy jako stymulator wzrostu dla owoców, warzyw i kwiatów 1 L

  • Add feedback:
  • Kod towaru: 5907487102690
  • Manufacturer: Substral
  • Availability: None

  • Net Price: €5.16
    €5.57
  • Out of stock
  • szt.

Substral Ekstrakt z pokrzywy jako stymulator wzrostu dla owoców, warzyw i kwiatów 1L

Pokrzywa Stymulator Wzrostu to produkt naturalny - BIO. Ekstrakt z pokrzywy wzmacniający całą roślinę, stymuluje ukorzenianie, wzrost, kwitnienie i owocowanie. Wydajny koncentrat przeznaczony do owoców, warzyw, kwiatów.

  • Pojemność: 1L

Kiedy stosować: cały rok

Cechy produktu

  • 100% naturalny
  • BIO
  • szeroki zakres działania
  • zarówno do podlewania jak i oprysku

Opis produktu

Pokrzywa BIO Stymulator Wzrostu świetnie sprawdzi się jako nawóz do pomidorów, ogórków, kapusty i innych warzyw, jak również krzewów i drzew owocowych. Możemy nim również nawozić rośliny kwitnące, drzewa i krzewy ozdobne, róże. Gotowy nawóz z pokrzywy stymuluje i wzmacnia całą roślinę, poprawia ukorzenianie oraz przyspiesza wzrost. Efektem jest zdrowy i bujny wzrost roślin, obfite kwitnienie i owocowanie. Ten ekstrakt z pokrzyw można stosować do podlewania roślin jak i do oprysku.

Stymuluje ukorzenianie, wzrost, kwitnienie i owocowanie. 100% naturalny.


Jak stosować

Opryskiwanie roślin

Zalecane stężenie 25-50 ml środka w 1 litrze wody. Zalecana ilość cieczy użytkowej: 5-10 litrów na 100 m2 , w zależności od wielkości i zagęszczenia roślin. Zabieg wykonywać co 10-14 dni przez cały okres wegetacji.

Podlewanie roślin

Zalecane stężenie 50-100 ml środka w 1 litrze wody, w zależności od wielkości roślin. Zalecana ilość cieczy użytkowej: 50-100 ml na roślinę, w zależności od wielkości roślin. Podlewać co 10-14 dni, pierwsze podlanie bezpośrednio po sadzeniu roślin.

Sporządzanie cieczy użytkowej

Odmierzoną ilość środka wlać do zbiornika z wodą i dokładnie wymieszać. Opróżnione opakowanie przepłukać, a popłuczyny wlać do zbiornika z cieczą użytkową. Po pracy aparaturę dokładnie wymyć.